Kamagra jelly, den beste i markedet in Norge på 100 mg

Det er mange misforståelser om erektil dysfunksjon. Mange er ikke klar over at det kan oppstå når som helst i en manns seksuelt modne liv, og at årsakene varierer mye. Det kan se ut fra tilsynelatende ingen steder i det hele tatt, eller det kan være et resultat av en ulykke, skade eller sykdom. Erektil dysfunksjon er ikke en refleksjon av hvor seksuelt opplevd eller hvor mye seksuell lyst en mann har.


I tillegg påvirker erektil dysfunksjon mange flere menn enn de fleste er klar over, med over en million menn i Australia som lider på et eller annet tidspunkt i løpet av livet, og over hundre millioner menn berørt over hele verden. Det er ikke rart at markedet for medisiner med erektil dysfunksjon er rikt, og noen ganger overveldende med behandlingsmuligheter. Med Kamagra Oral Jelly er det behandling med alternativer. Kamagra er hurtigvirkende og effektiv da den kommer i en oral geléform i stedet for i pilleform, slik at den lett absorberes i kroppen. Med Kamagra trenger du ikke lenger å bekymre deg for å drikke vann og få ned pillen, men kan drikke vann hvis du velger å vaske den smaksatte geléen ned. Du kan til og med blande Kamagra i drinkene dine. Det åpner muligheten for å hoppe over pillen, noe som er spesielt nyttig for de som ikke er i stand til eller ikke liker å ta piller.


Kamagra Oral Jelly inneholder den aktive ingrediensen Sildenafil Citrate, en vanlig ingrediens i mange medisiner med erektil dysfunksjon, inkludert Viagra.


Hver dose kommer i en forhåndsmålet pose som inneholder mellom femti og hundre milligram Sildenafil Citrate, og pakker med poser selges for så lite som fem tjue NOK per pose og under fem NOK per pose per pakke med tretti. Jo mer du kjøper, jo rimeligere blir det. Tøm bare en pose i munnen din mellom tretti minutter og en time før seksuell aktivitet er planlagt, og Kamagra vil bli effektiv på så lite som tjue minutter gjennom den rasktvirkende absorpsjonen. Du bør unngå å drikke alkohol når du tar Kamagra Oral Jelly, og ta den på tom mage eller minst en halv time etter et tungt måltid. Kamagra Oral Jelly kan kjøpes online på anerkjente apotek og på murstein- og mørtelapoteker over hele Australia. Det kreves resept for å kjøpe Kamagra Oral Jelly, da det er et kraftig stoff, så du må søke resept fra legen din eller annen lisensiert medisinsk fagperson som kan skrive resepter for å ta Kamagra Oral Jelly.


Før du tar Kamagra Oral Jelly, bør du være sikker på at du ikke har noen forhold som hindrer deg i å nyte effekten.

Noen av disse tilstandene er hypertensjon, lavt blodtrykk, hjertesykdom som angina pectoris, sigdcelleanemi, leukemi, retinitis pigmentosa eller andre lidelser i øyet, penisdeformasjon eller en allergi mot Sildenafil Citrate. Nyreproblemer kan også utelukke deg fra å bruke Kamagra Oral Jelly. Når du tar Kamagra, må du være oppmerksom på at det har noen bivirkninger, men sjelden og normalt kortvarig. Disse bivirkningene kan omfatte svimmelhet, døsighet, brystsmerter, hodepine, kvalme og tett eller rennende nese. Hvis du opplever disse bivirkningene og finner ut at de ikke løser seg selv, må du oppsøke lege.Yetena maed

novartis


 

kirkos Sub-City
Roosevelt street, Infront of africa union main gate
Tel: 251 115 521776/251 115 547982
Fax: 251 115 151005
email: [email protected]
emaethiopia.org
Copyright © Ethiopian Medical Association 2010 All rights Reserved.